☯️ What’s your Zen ðŸ§˜ðŸ»

Music is the melody of my soul 🎶

Dancing is the rhythm of my heart 💃🏻

Singing is the release of my feelings 🎤

Walking brings peace to my mind 🚶‍♀️

Cooking feeds the mind, body and soul 👩🏻‍🍳

Writing ties everything together ✍️

Motherhood completes me 👩‍👧‍👧🐶

Published by annarella3

42 year old single mom of two beautiful girls and a furboy named Gizmo-They are my why🥰. Italian who loves to write, laugh, love, cook and eat #moladibari #puglia #sarcastic Administrative assistant by day and writer, chef, blogger, TikTok, insta, Twitter and you tube poster by day and night. Hopeless romantic, self proclaimed dancing queen, car karaoke 🎤 star and positively -perfectly imperfect hot mess. No nonsense, unfiltered and sweet as pie- give you the shoes off my feet (and I am obsessed with shoes) unless you cross me or my family and the mamma bear, Italian temper, demoralize you with words and a smile on my face. - boss bitch - comes out to play #blessed God is everything! 🙏🏽faith, spirituality and love - can and will save the world - one smile at a time #thankful #grateful

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: